Webbplatsen är under uppbyggnad. Stöter du på nånting oväntat, kontakta gärna oss

Om oss på Portfirman.se

Allt började med en garageport, såklart.

Garageport monterad av Portfirman.se
Varumärket PORTFIRMAN.SE föddes 2010/2011 ur insikten att garageportsbranchen dominerades hårt av ett fåtal stora aktörer samtidigt som småaktörerna inte syntes särskilt väl.

2010, innan PORTFIRMAN startades, köpte grundaren en ny garageport till hemmet. Det blev startskottet för vår resa. Vi insåg att vi kunde göra detta bättre för kunden! Redan från början bestämde vi oss för att ha internet som vår huvudsakliga kontaktyta, för att enkelt vara tillgänglig för kunden.
Vi vill skapa en bra helhetslösning för dig som kund med försäljning, montering och service. Vi erhåller mycket konkurrenskraftiga priser samt lämnar 2 års garanti på vårt arbete, utöver de produktgarantier som ingår. Vi vill lämna ett avtryck, vi vill tjäna pengar på att du sparar pengar.

Prova oss! Du möter professionalism och kompetens i kombination med personligt bemötande. Vi kan garageportar!
Länsförsäkringar Logo
Vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar för
skador upp till ett värde av 10 milj kr.
Joachim Thorslund, grundare och verksamhetschef för Portfirman.se

Joachim Thorslund

Grundare och verksamhetschef för PORTFIRMAN.se.

Joachim har en bakgrund som sjöofficer vid Första Ubåtsflottiljen och var av Löjtnants grad när han lämnade Försvarsmakten till förmån för näringslivet.

Sedan millennieskiftet har han skaffat sig en gedigen erfarenhet inom bla försäljning, kundservice och ledarskap med flera befattningar som säljare och senare som försäljningschef inom bla bilhandeln, innan han sedermera startade nuvarande verksamhet.

Du når honom på

tel 020 – 899 599 (Växeln har öppet kl 09-15)
Portfirman.se Logo
Vi hjälper både privatpersoner, samfälligheter/bostadsrättsföreningar samt handel och industri med garageportar/takskjutportar

Få en fri offert

Svar inom 24 timmar