mobil logo 2

Takskjutportar för dig som bryr dig om både ekonomi och estetik - hög kvalitet till ett bra pris

Gator Optima takskjutport är vår basmodell. Det är den port vi levererar till flest kunder och den täcker behoven hos de flesta husägare och andra med garageportar.
Kännetecknande för Optiman är att den är robust, välisolerad och har väl tilltagna dimensioner på alla beslag, vajrar, rullar och andra detaljer. Tillsammans med säkerheten som kommer med CE-märkningen så är det här en port för dig som bryr dig om både estetik, ekonomi och säkerhet.


Kontakta oss idag för riktigt bra takskjutportar till riktigt bra pris

Hos PORTFIRMAN.se kan du beställa din garageport inklusive installation, snabbt och enkelt. Förmedla bara dina önskemål till oss, så får du en offert att ta ställning till i lugn och ro.

Vanligen ligger vår leveranstid på mellan 1-3 veckor från att du bestämmer dig till dess att porten är monterad, lite beroende på säsong

 

Garageportar för villaägare, bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar

Vi säljer vårt eget märke Gator, en CE-märkt kvalitetsport från den polska tillverkaren Brama, som har tillverkat garageportar i mer än 17 år.

Portarna är tillverkade av galvaniserad, lackerad stålplåt i en 40mm tjock sandwichkonstruktion och kan fås i standardfärgerna Vit, Brun, Antracitgrå och Silver, i olika träimitationer (mot tillägg) samt i alla övriga färger enligt RAL-skalan (lackering mot tillägg).

Titta på våra paneltyper och -färger, men glöm inte att fylla i formuläret uppe till höger först, så kanske du hinner få offerten innan du har valt färg på porten!

Få din offert idag. Det går snabbt!

  • Lämna gärna information om ungefärliga "dagermått", dvs öppningens bredd och höjd.