mobil logo 2

Berner garageportöppnare - vår bästa portautomatik

Berner Torantriebe är en stor, tysk tillverkare av system för automatik av bla portar och grindar. Berners garageportöppnare håller mycket hög kvalitet och används tex av Hörmann som deras "egna" garageportöppnare men då ommärkta med deras eget varumärke.

Söker du en garageportsöppnare med teknik i framkant, säkerhet och tillförlitlighet så är Bernerprodukterna värda att titta närmare på.
Vi erbjuder basmodellen GA103, vidare till GA203 som är vår storsäljare och otroligt användbar med bla snabbare öppningshastighet.
För de större portarna med fler antal cykler (multibilsgarage) saluför vi modellerna GA403 och GA501 (för garage med upp till hundra parkeringsplatser).
  • 5 års garanti
  • Integrerad LED-belysning som standard på alla modeller utom instegsmodellen GA101/103. Avsevärt bättre ljus än konventionella lampor, samtidigt som strömförbrukningen är lägre
  • Starkare och tystare garageportöppnare tack vare Turbodrift och tandad gummirem istället för kedja
  • Patenterat inbrottsskydd. I praktiken omöjligt att forcera motorns lås utan att såga upp portbladen
  • Säkerheten främst - naturligtvis är det standard med sensorer som stannar eller reverserar portens rörelse om det kommer ett hinder eller en person i vägen. Som extra tillbehör kan man också installera fotoceller.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om Berner garageportöppnare!
Säkerheten främst - portmotorn har sensorer som stannar eller reverserar rörelsen om något kommer i vägen
Berner Fjärrstyrda Portmotorer
5 års garanti
Integrerad LED-belysning är standard
Snabbare och tystare än konkurrenterna
Patenterat inbrottsskydd