mobil logo 2
Ovan ser du de mått vi behöver för att kunna lämna dig en korrekt offert.
Ovan ser du de mått vi behöver för att kunna lämna dig en korrekt offert.

B = Dagöppningens bredd. Mät öppningens kortaste breddavstånd
H = Dagöppningens höjd. Mät öppningens kortaste höjdavstånd från golvet/plattan längs med insidesväggen
Hn = Fritt utrymme ovan öppningen
SV, SH = Fritt utrymme i sida på innerväggen. Möjliga hinder kan vara ett vägghörn, en strömbrytare eller annat som kan vara i vägen för de lodräta löpskenorna

Ovanstående enkla mått är allt som behövs för att beställa en takskjutport från oss. Men tänk på att mäta dagöppningen, och inte den gamla garageporten.

Nedladdningsbar och utskriftsvänlig guide för dig att ta med ut i garaget:

Ps. Det behöver inte vara millimeterprecision på dina mått inför offerten. Däremot är det bra om det är noggrannhet på centimetern. Ds.

Mät för en takskjutport, snabbt och enkelt

Vår affärsmodell bygger på att sälja kvalitativa och prisvärda garageportar/takskjutportar med montering och högt fokus på kundservice till privata konsumenter och bostadsrättsföreningar.
Vi, och våra kunder, tycker inte att det behövs ett "kundbesök" i syfte att mäta (eller, som det egentliga syftet är, att sälja in sin produkt).
Istället ber vi våra kunder om några enkla måttuppgifter enligt våra anvisningar, varpå vi producerar en offert som man kan ta ställning till i lugn och ro utan någon som står och trampar bredvid.

De måtten du behöver ta ser du här till vänster. Skriv ut denna sida och ta med ut till garaget och mät och fyll i uppgifterna, som du sedan bifogar till oss när du skickar efter offerten.

Vi svarar dig så fort vi kan och vår absoluta målsättning är svar samma dag (vardagar 9-17). Under kontorstid kan du ofta få svar inom en timme.
Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig hela vägen!