mobil logo 2

Köp en ny port till rätt pris - Du har den levererad och monterad inom ca 2-3 veckor!

Gator takskjutport, Smalpanel, monterad och klar med automatisk portöppnare inkl 2 fjärrkontroller. Pris från 13995 kr efter ROT-avdrag. Prisexemplet avser portstorlek 2200x2000 mm. Gator takskjutport, Smalpanel, monterad och klar med automatisk portöppnare inkl 2 fjärrkontroller. Pris från 13995 kr efter ROT-avdrag. Prisexemplet avser portstorlek 2200x2000 mm.
 • Portöppnare Gatolift SM600 med två fjärrkontroller ingår i ovanstående (Normalpris 2745 kr, nu 2245 kr)
 • Om du istället vill ha en manuell port utan portöppnare, avgår 2245 kr och tillkommer kostnad för manuellt lås inkl 3 nycklar, 775 kr.
 • Många användbara tillval, som t.ex. trådlöst kodlås, invändigt väggmonterad öppnings-och stängningsknapp, fingeravtrycksscanner, fotoceller för extra säkerhet etc.
 • Standardfärgerna på utförandet Smalpanel är Vit, Kastanjebrun, Antracitgrå eller Silver. Du kan också beställa dem i valfri färg enligt RAL-skalan, mot tillägg.
 • CE-godkända, 40 mm fullisolerade portar i sandwichkonstruktion. U-värde på panel 0,9 w/m2K , uppmonterad port 1,4 w/m2K. Testade av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.
 • Europeisk kvalitet. Korta leveranstider. Inga mellanhänder.

Vi svarar dig så fort vi kan och vår absoluta målsättning är svar samma dag (vardagar 9-17). Under kontorstid kan du ofta få svar inom en timme.
Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig hela vägen!

Europeiska portar av hög kvalitet till bra priser

Möt vinterkylan genom att investera i en ny takskjutport, ett enkelt sätt att höja värdet på ditt hus och samtidigt göra livet lite mer bekvämt!

 • Monterad & klar inom ca 2-4 veckor, beroende på säsong.
 • Vi håller priset nere, inte kvalitén.
 • Fullisolerad för vårt nordiska klimat.
 • Hög fokus på personlig service.
 • Vi måttbeställer alla våra portar.
 • Möjlighet till avbetalning via Wasa Kredit

Villaägarna Västra Sörmland
Vi är ett stolt partnerföretag till Villaägarna sedan 2011. Det är ett samarbete vi vårdar och är rädda om.

För oss är det därför extra viktigt att vi alltid följer branschrekommendationer och aldrig tar några genvägar.

Finansiering genom Wasa Kredit
Genom ovanstående samarbete kan vi erbjuda våra kunder förmånliga avbetalningsalternativ.
Bland annat kan du köpa nu och betala om tre månader, utan ränta.
Söker du istället en låg månatlig kostnad så kan du lägga upp ditt köp över tex 36 månader och på så sätt sprida kostnaderna över tid.
Ny port, monterad & klar, för under 400 kr/mån!


Vi säljer kvalitativa portar med montering, till priser du har råd med. Bekvämt & Enkelt.

Vi arbetar hårt med att förse våra kunder med en komplett helhetslösning.
Vi är proffs på att montera portar och du kan vara trygg i ditt val av leverantör. Läs gärna mer om hur vi arbetar, men begär en kostnadsfri offert först!

​Hur stor eller liten port behöver du? Vi måttbeställer ALLA portar, utan kostnad.

Vi måttbeställer alltid våra produkter direkt från vår fabrik, speciellt anpassade för just ditt garage. Detta innebär att du inte behöver sitta och fundera över vilken storlek du ska välja från de färdiga mått som andra leverantörer erbjuder.
Alla garage i Sverige är mer eller mindre unika. Vi vet. Det är inte ovanligt att vi får frågan om att lämna offert på "standardmått". Problemet är bara att det inte finns någon standard över tid.

I våra ögon är det helt befängt att du ska behöva bygga om ditt garage för att det ska passa med en speciell bredd eller höjd på en port som ligger och dammar på ett lager nånstans. Vi beställer ALDRIG hem standardmått (för det finns inga sådana) - vi beställer ALLTID våra portar efter våra kunders mått. Det är vår standard, och den är vi stolta över.

Eftersom vi känner vår fabrik väl och har bra "tumme" med dem (ibland tummen i ögat också), så innebär det att vi ständigt ligger på korta leveranstider. Under högsäsong (hösten) är det inte hur många portar som vår fabrik kan leverera som sätter ribban, det är hur många portar vi kan montera som är begränsningen. Men, som våra kunder vittnar om, vi sträcker oss alltid och älskar att bli jämförda med "elefanterna" i branschen.

Förutom att vi älskar vårt jobb (läs gärna mer om vad våra kunder tycker om oss, monteringen och våra grymma montörer) med all den kundkontakt det innebär, så triggas vi också mycket av det faktum att vi slåss i en hårt prispressad bransch.
Försäljningen av portar har länge dominerats av ett fåtal stora, kända varumärken och företag men den bilden är på väg att förändras. Och det vet alla, marknadsdominans (jmf Oligopol) skapar ingen "konsumenternas marknad".

Vi föddes ur en idé 2010 och började sälja och montera portar vintern/våren 2011.
Vi vill lämna ett avtryck. Vi vill tjäna pengar på att du kan spara pengar, med bibehållen eller ännu bättre kvalitet jämfört med andra leverantörer.
Ring oss på 077-552 22 22 eller beställ en offert.

Kontakta oss idag så slipper du betala mer än nödvändigt

Hos PORTFIRMAN.se kan du beställa din port inklusive montering, snabbt och enkelt.
Förmedla bara dina önskemål till oss, så får du en offert att ta ställning till i lugn och ro.

 

Vi är generalagenter för Gator, en CE-märkt kvalitetsport från den polska tillverkaren Brama, som har tillverkat portar i mer än 17 år.


Portarna är tillverkade av galvaniserad, lackerad stålplåt i en sandwichkonstruktion och kan beställas i ett antal standardfärger, i olika träimitationer (PVC-foliering) samt i alla övriga färger enligt RAL-skalan (träimitation samt lackering är tillval).

Gå vidare till våra modellalternativ.