mobil logo 2

Att köpa ny port hos PORTFIRMAN.se är enkelt och bekvämt!

Skälen för att byta ut den gamla porten kan vara många - den kanske förfular, den isolerar säkert inte som det är tänkt och den kan rentav vara farlig.

Vi hjälper dig hela vägen med din investering! Det enda du behöver göra är att ge oss några enkla mått.
Sedan levererar och monterar vi din måttbeställda port på ett smidigt, fackmannamässigt och snyggt sätt.
Vår målsättning är att vara våra kunders förstahandsval när kvalitet, bekvämlighet, kostnadseffektivitet och service tillsammans får styra.

Det börjar med att du skickar en förfrågan till oss här till höger på den typ av port som du är intresserad av. Svaret från oss får du snabbt och om du gillar vår offert, tar det oftast bara 14 dagar innan vi kan montera den nya porten.

På installationsdagen kommer våra duktiga montörer och demonterar eventuella gamla portar på ett säkert sätt. Därefter görs nödvändiga anpassningar av öppningen innan vi gör en fackmannamässig montering av din nya takskjutport.

Innan vi är klara, städar vi av hela arbetsplatsen samt lastar in den gamla porten i bilen (för återvinning). Samtidigt får du också de dokument som hör till din garageport och eventuell portöppnare/fjärrstyrd motor.


1) Ta några enkla mått för din takskjutport

Länk till Måttanvisningar

Måttagning:
Vi arbetar normalt utan att göra kundbesök för att "mäta" upp för nya villaportar. Det beror främst på två saker:
 1. Det är enkla mått, som alla kan ta själva om man får en anvisning att följa
 2. Vi ser inte att vi, eller våra kunder, behöver "gratis kundbesök" som ett tillfälle för införsäljning av produkten.
  Våra kunder tar istället sitt beslut i hemmets lugna vrå med offerten i hand, utan att vara övervakade av en otålig säljare som vill ha ert beslut.
  Vi pratar oss aldrig till en affär. Däremot  lämnar vi gärna råd om du har frågor.

2) Välj utförande och panel

Hos oss kan du välja utförande på din garageport, antingen basmodellen Optima eller toppmodellen Protecta Plus. Båda portarna är takskjutportar och modellnamnen är benämningar på portens "skelett", dvs hårdvaran inne i garaget bakom porten  (löpskenor och andra detaljer).

Sedan "klär" man antingen Optima eller Protecta Plus med den paneltyp och färg man vill ha på sin port. Det är alltså alltid samma typ av 40mm stålplåtspanel, oavsett vilken modellserie man väljer. Vi har flera olika paneltyper och färger på dessa, så alla har möjlighet att hitta sin favorit.

Det är också bra att uppdatera sig på vilka tillbehör som kan vara användbara. Ett trådlöst kodlås är ett exempel på en produkt som förenklar och gör användningen av porten bekvämare.
Vi svarar alltid så snabbt vi kan. I de flesta fall får du svar samma dag, kanske redan inom en timme, om du har skickat din förfrågan under kontorstid.

Vi svarar dig så fort vi kan och vår absoluta målsättning är svar samma dag (vardagar 9-17). Under kontorstid kan du ofta få svar inom en timme.
Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig hela vägen!

Kort leveranstid & snabb service

Vi har generellt sett korta leveranstider. Om du köper din nya takskjutport av oss, brukar vi kunna leverera den inom ett par veckor (något säsongsberoende).
De flesta av våra kunder köper porten färdigmonterad och klar. Det innebär att våra erfarna montörer installerar porten snyggt och säkert, lämnar av portens funktion och säkerhetsföreskrifter samt tar med sig din gamla port och lämnar den för miljöåtervinning.

Välkommen till en bra affär, där vi löser allt till dess att du får fjärrkontrollen i din hand!

GATOR garageportar PORTFIRMAN.se

Vad erbjuder vi dig?

 • 2 års monteringsgaranti
 • 2 års motorgaranti (5 år på Berner Portmotorer)
 • 5 års materialgaranti på dörrblad/-element
 • Mycket konkurrenskraftigt pris på portar med montering
 • Personlig service
 • Förläng din garanti och utöka säkerheten och tryggheten med ett årligt serviceavtal, där vi servar och säkerhetsbesiktigar din port en gång per år.

Skicka en offertförfrågan redan idag! Bästa sättet att komma i kontakt med oss är via kontaktformulären här på sidan, eller genom att ringa telefon
0157-518 00 (Öppettider 09-17).

Välkommen att bli en nöjd kund du också!