mobil logo 2

Vi tackar för 2013 och ser fram emot ett nytt år!

Vi vill tacka alla våra kunder som har köpt garageportar och tjänster från oss under 2013. Försäljningsmässigt blev det gångna året vårt stora lyft och det överträffade alla våra förväntningar!
Vi tolkar det som att vår modell fungerar bra - våra kunder gillar att botanisera bland våra produkter, bestämma sig för att ta in en offert och sedan få snabb återkoppling från oss med god service och bra priser på nya takskjutportar.

Vi står nu väl rustade för att bli ännu bättre under kommande år! Bland annat planerar vi att lansera en ny hemsida under februari 2014, vi behöver större lokaler (planering pågår) och vi kommer också att utöka vårt produktsortiment.

Stort tack till dig som har lämnat oss ditt förtroende under 2013, tillsammans med en önskan från oss om ett Gott Nytt År!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter