mobil logo 2

Köper du TV utan fjärrkontroll?

Berner GA101 Portmotor med LED-belysning Berner GA101 Portmotor med LED-belysning

Nej, det gör du inte. Och självklart ska du ha en fjärrkontroll till din nya garageport också!

 

Våra portmotorer från Berner är "High End" och av mycket fin kvalitet. De är utvecklade med särskilt fokus på säkerhet (inbrottsskydd), driftssäkerhet, energiförbrukning (endast 0,5w i standby-läge), snabb öppning samt tyst gång med en speciell tandrem istället för kedja. Inget slammer här inte.

 

LimusOne är vår serie öppnare i mittsegmentet. Det är en prisvärd portöppnare, inte lika påkostad som Berner-produkterna men fortfarande med den fina lösningen med en tandrem istället för kedja. Också detta är en Tysklandsproducerad öppnare, liksom Berner (som för övrigt tillverkar portmotorerna till Hörmann också).

 

Som tidigare har vi vår Home Series-öppnare också. Det är vår basmodell och ger oerhört mycket valuta för pengarna. Hittills har vi inte fått EN ENDA reklamation sedan vi började sätta upp dessa motorer i början på 2011. De kommer med två fjärrkontroller som standardtillbehör, men det går även att montera till trådbundet kodlås och andra tillbehör.

 

Nej, nu måste jag sluta. Ska åka till tippen med en gammal TV som står här på golvet och skräpar. Det är en "tjock-TV", förmodligen helt livsfarlig om man får den i huvudet, precis som en gammal vipport. Och dessutom har jag tappat bort fjärrkontrollen. =)

Garageport nyhet

Länkar

Senaste nyheterna